Links

SVNN

In 2017 is de Stichting Vestingdagen Noord-Nederland opgericht. De keuze om als eerste evenement te kiezen voor de Vestingdag Groningen was een zeer goede keuze. Twee dagen, 1500 bezoekers, in het hart van de Stad Groningen. De goodwill en de betrokkenheid van de partners hebben geleid tot een doelbewuste en concrete visie om van Noord-Nederland een warm landsdeel te maken. Hier kun je immers pas echt genieten van vrijheid, rust en hulpvaardigheid.

Mediawijzer

Het medialandschap is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Media bepalen steeds vaker hoe we met elkaar omgaan en in welke richting onze maatschappij zich ontwikkelt. Ons hele leven speelt zich inmiddels af via media: van het vinden van een baan tot het zoeken naar een partner, van het doen van de dagelijkse boodschappen tot de aanschaf van luxe goederen, het is tegenwoordig de normaalste zaak hier (online) media bij te gebruiken. Maar ook minder prettige zaken als pesten, diefstal, criminaliteit en terrorisme spelen zich inmiddels online af.

kennisnet

Goed onderwijs legt de basis voor leven, leren en werken en daagt leerlingen en studenten uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat vraagt om onderwijs dat inspeelt op sociale, economische en technologische ontwikkelingen. Kennisnet ondersteunt scholen bij een professionele inzet van ict.Speciaal onderdelen van Kennisnet die van belang zijn.

https://www.kennisnet.nl/artikel/laat-waarden-zwaarder-wegen-bij-digitalisering/

https://www.kennisnet.nl/artikel/er-is-meer-dan-google-onderwijs-het-digitale-alternatief/

https://www.kennisnet.nl/artikel/dit-zijn-de-uitdagingen-waar-schoolbestuurders-voor-staan-volgens-kim-putters/